World News » Найпопулярніші кіберспортивні канали на Twitch — ТСН

Найпопулярніші кіберспортивні канали на Twitch — ТСН

0

Найпопулярніші кіберспортивні канали на Twitch  ТСН

Найпопулярніші кіберспортивні Twitch-канали за останній місяць.

Прямі трансляції кіберспортивних подій із більшості популярних дисциплін відбуваються на майданчику Twitch. Свої канали є у компаній-розробників, ігор, турнірних операторів, ліг і локальних студій. Які ж із цих каналів найпопулярніші в останній час?

Ми склали рейтинг кіберспортивних Twitch-каналів, які мали найбільше переглядів останній за місяць (від 15 березня до 13 квітня), за інформацією аналітичного сервісу Streams Charts.

1 місце. Gaules

Канал належить бразильцеві Алешандре «gAuLeS» Борба. Близько 10 років був професійним гравцем у Counter Strike, а після три роки пропрацював тренером колективу MIBR. Останні роки займається кіберспортивним підприємництвом. Засновник Brazil Gaming League, Agência X5 і Mega Arena X5.

Стримить турніри із CS:GO португальською мовою.

2 місце. ESL_CSGO

Канал, на якому відбуваються офіційні трансляції турнірів із CS:GO, які організовує оператор ESL Gaming. Стрими ведуться англійською мовою.

3 місце. RocketLeague

Офіційний канал аркадної гонкової гри у жанрі футболу, яку розробила компанія Psyonix Studios. На каналі показують змагання з Rocket League. Мова трансляцій – англійська.

4 місце. Rainbow6

Офіційний канал гри Tom Clancy‘s Rainbow Six Siege від Ubisoft. На ньому транслюють кіберспортивні змагання з дисципліни. Мова – англійська.

5 місце. LEC

Офіційний канал чемпіонату Європи із дисципліни League of Legends. Трансляції відбуваються англійською мовою.

6 місце. ONEEsports

Канал належить компанії ONE Esports, яка організовує маштабні змагання з дисципліни Dota 2. Останнім турніром, який провів і транслював на своєму каналі оператор – ONE Esports Singapore Major 2021, що відбувався від 27 березня до 4 квітня. Стрими відбуваються англійською.

7 місце. Csgomc_ru

Канал української студії Maincast, на якому проводять офіційні російськомовні трансляції найбільших світових турнірів із дисципліни CS:GO.

8 місце. LCK_Korea

Офіційний канал професійної ліги із League of Legends для колективів із Республіки Кореї. На ньому стримлять турніри ліги. Трансляції проходять на корейській мові.

9 місце. LCS

Офіційний канал кіберспортивної франшизної ліги із League of Legends для команд із Північної Америки, на якому показують змагання ліги. Трансляції ведуться англійською.

10 місце. Dota2mc_ru

Канал кіберспортивної студії Maincast, на якому проводять офіційні російськомовні трансляції масштабних турнірів із дисципліни Dota 2.

Source: news.google.com

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *