World News » Вісім нехудожніх книг про кіберспорт — ТСН

Вісім нехудожніх книг про кіберспорт — ТСН

0

Вісім нехудожніх книг про кіберспорт  ТСН

Топові нон-фікшн книги про кіберспорт.

Кіберспорт вже не перший рік привертає до себе підвищену увагу, як відносно молода індустрія, що швидко набирає обертів. Про нього знімають фільми, серіали, аніме, пишуть книги.

У цьому матеріалі ми розповімо про вісім цікавих нехудожніх книг, присвячених кіберспорту.

Книги із перекладом

«Всупереч: Шлях до перемоги»

Назва англійською: «Against All Odds: The Way to Victory».

Мови: українська, російська, англійська.

Автор: Данило «Zeus» Тесленко.

Рік видання: 2019.

Рейтинг на Amazon: 4,9.

Історія успіху українського кіберспортсмена Данила «Zeus» Тесленка, що входив до команд Natus Vincere з Counter-Strike 1.6 і Counter-Strike: Global Offensive. Один із найуспішніших і всесвітньо відомих українських професійних гравців поділився цікавими, смішними і драматичними подробицями свого кар’єрного шляху.

Однак у книзі Данило розкриває не тільки свою біографію. Він також дає поради із командної й індивідуальної гри, підвищення скіла і поліпшення ігрового стилю.

«Кіберспорт»

Оригінальна назва: «Good Luck Have Fun: The Rise of Esports».

Мови: англійська, російська.

Автор: Роланд Лі.

Рік видання: 2016.

Рейтинг на Amazon: 3,62.

Книга буде особливо корисна тим, хто лише починає цікавитися кіберспортом. Автор просто і доступно розповідає про його історію, дисципліни, топові команди, гравців і багато іншого.

Увага також приділена фінансовим питаням, Ролан аналізує, як і на чому заробляють у кіберспорті.

«Твій шлях у кіберспорт»

Оригінальна назва: «How To Be a Professional Gamer: An ESports Guide to League of Legends».

Мови: англійська, російська.

Автор: Майк Дайвер.

Рік видання: 2016.

Рейтинг на Amazon: 2,88.

Книга присвячена кіберспортивній дисципліні League of Legends (LoL) і команді Fnatic, яка виступає в ній. Вона складається з двох частин. У першій автор розповідає про історію кіберспорту, створенні гри, а також перший світовий чемпіонат із LoL.

У другій частині книги гравці колективу Fnatic дають рекомендації щодо поліпшення скіла.

Книги англійською

Серед книг про кіберспорт, які не були переведені з англійської, особливої уваги гідні наступні.

  1. «The Invisible Game: Mindset of a Winning Team» (Zoltan Andrejkovics). Книга обіцяє розповісти про реальний життєвий досвід менеджера кіберспортивної команди на шляху до пошуку душевної рівноваги для максимальної продуктивності. Рейтинг на Amazon: 4,45.
  2. «A Newborn Business: Esports» (Zoltan Andrejkovics). У цій книзі автор відповідає на популярні запитання на кшталт: «Як стати кіберспортсменом і заробляти цим на життя?».Рейтинг на Amazon: 4,42.
  3. «OpTic Gaming: The True Story of the Making of eSports Greatest Team » (H3CZ, NaDeSHot, Scump, BigTymer, Midnite, OpTic J, Fwiz, Ryan Dempsey). Історії успіху гравців американської команди OpTic Gaming із Call of Duty. Рейтинг на Amazon: 4,31.
  4. «Raising the Stakes: E-sports and the Professionalization of Computer Gaming» (TL Taylor). Авторка вивчає кіберспорт, як явище, а також піднімає питання гендеру на професійній сцені. Рейтинг на Amazon: 3,92.
  5. «Playing to Win: Becoming the Champion» (David Sirlin). Автор аналізує «Мистецтво війни» Сунь-Цзи через призму кіберспорту. Рейтинг на Amazon: 3,86.

Source: news.google.com

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *