World News » Россияне продвинулись в Соловьево: карта боевых действий 26 апреля

Россияне продвинулись в Соловьево: карта боевых действий 26 апреля

0

Россияне продвинулись в Соловьево: карта боевых действий 26 апреля  24 Канал

Больше о продвижении врага, отраженные атаки, потери врага – в материале 24 Канала, в котором анализируем данные аналитиков DeepState, сводки Генерального штаба ВСУ по состоянию на 26 апреля.

Смотрите также Работали не только FPV-дроны: воин рассказал о неудачном штурме россиян возле Бахмута

Где продвигается враг

Российские войска продвинулись в Соловьево Донецкой области. Также противник имеет продвижение южнее Новобахмутовки, в Новокалиново и Красногоровке.

«Продолжаются бои в Кисловке, Урожайном, возле Вербового и Новомихайловки», – сообщили в DeepState.


Враг продвинулся в Соловьево / Карта DeepState

Удары врага

По данным Генштаба, за минувшие сутки на фронте произошло 114 боевых столкновений. Враг нанес 4 ракетных и 75 авиационных ударов, совершил 66 обстрелов из РСЗО по позициям украинских войск и населенным пунктам.

  • Авиационных ударов подверглись 27 населенных пунктов.
  • Под артиллерийским огнем противника были более 110 населенных пунктов Черниговской, Сумской, Харьковской, Луганской, Донецкой, Запорожской, Днепропетровской, Херсонской и Николаевской областей.

Ситуация на всех направлениях фронта

Что происходило на фронте: смотрите видео

Удары ВСУ по врагу

За прошедшие сутки авиация Сил обороны нанесла удары по двум пунктам управления, восьми районах сосредоточения личного состава и трем зенитно-ракетным комплексам противника.

Подразделениями ракетных войск нанесено поражение по пункту управления и района сосредоточения личного состава противника.

За останню добу війська противника продовжили активну діяльність на всіх напрямках фронту, проводячи 114 бойових зіткнень, 4 ракетні та 75 авіаційних ударів, а також 66 обстрілів з РСЗО по позиціях українських військ і населених пунктах. Внаслідок авіаційних ударів було пошкоджено 27 населених пунктів, а під артилерійським обстрілом опинилися понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Варто зазначити, що противник зміцнює свої позиції в Солов’єво на Донеччині, а також на півдні Новобахмутівки, в Новокаліновому та Красногорівці.

Не менш активна була діяльність російських військ на окремих напрямках фронту. Наприклад, українські війська успішно відбили 10 атак на Куп’янському напрямку, сконцентрованих біля населених пунктів Кислівка (Харківська область), Берестове (Луганська область) та Стельмахівка (Луганська область).

Також, зафіксовано 20 атак на Лиманському напрямку, в результаті яких постраждали населені пункти Дружелюбівка (Харківська область), а також Макіївка, Сріблянське лісництво (Луганська область), Торське, Терни та Зарічне (Донецька область).

Великий тиск з боку противника також виявляється на Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському та Оріхівському напрямках. Наприклад, на Бахмутському напрямку противник провів 26 атак, спрямованих на населені пункти Білогорівка (Луганська область), Верхньокам’янське, Нове, Миколаївка, Виємка, Спорне, Іванівське, Клещівка (Донецька область).

На Авдіївському напрямку війська України здійснили успішну оборону від понад 30 атак, що були спрямовані на населені пункти Очеретине, Уманське, Невельське, Керамік, Бердичів та Нетайлово (Донецька область).

Українські сили зазнали особливої напруги на Красногорівському напрямку, де проведено 19 нападів на населені пункти Красногорівка, Перемога, Новомихайлівка та Водяне (Донецька область).

Також, не слід забувати, що противник не складає заміру відбити плацдарми на лівому березі Дніпра. На Херсонському напрямку за минулу добу було проведено три безуспішні атаки на позиції українських військ.

У відповідь на дії противника, авіація Сил оборони України здійснила удари по двом пунктам управління, восьми районам концентрації військового персоналу та трьом зенітно-ракетним комплексам противника. Ракетні війська не залишилися осторонь, завдавши удару по пункту управління та району зосередження військового персоналу противника.

Джерело: 24tv.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *