World News » Самым горячим остается Бахмутское направление: карта боевых действий 11 апреля

Самым горячим остается Бахмутское направление: карта боевых действий 11 апреля

0

Самым горячим остается Бахмутское направление: карта боевых действий 11 апреля  24 Канал

Всего на фронте за прошедшие сутки произошло 55 боевых столкновений. Враг нанес 8 ракетных и 93 авиационных удара, совершил 78 обстрелов из реактивных систем залпового огня по позициям наших войск и населенным пунктам.

К теме «Минус» 810 оккупантов и десятки единиц техники: потери врага на 11 апреля

Как изменился фронт на Востоке Украины

Украинские защитники отбили атаку врага возле Тернов: смотрите на карту

Враг атаковал в районе Часового Яра: смотрите на карту

Какая ситуация возле Бердычей: смотрите на карту

ВСУ удерживают позиции возле Красногоровки: смотрите на карту

Что происходит на Юге

Россияне атаковали позиции в районе Старомайорского: смотрите на карту

Какова ситуация на других направлениях

Какие потери нанесли Силы обороны врагу

За прошедшие сутки авиация Сил обороны нанесла удары по 1 району сосредоточения личного состава, вооружения и военной техники, 1 зенитно-ракетному комплексу, 1 артиллерийской системе и 1 станции РЭБ противника.

Подразделения ракетных войск нанесли поражение по 9 районам сосредоточения личного состава и 1 зенитно-ракетному комплексу противника.

Впродовж останніх 24 годин на фронті в Україні сталося 55 бойових зіткнень, під час яких ворог наніс 8 ракетних та 93 авіаційних ударів, здійснив 78 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктів. В рамках операції під назвою «Мінус» 810 окупантів та десятки одиниць техніки були знищені. Однак, необхідно докласти зусиль для побудови більш зміцненого фронту, щоб забезпечити мир та стабільність у регіоні.

На Куп’янському напрямку не спостерігалося наступальних або штурмових дій від ворога. З іншого боку, на Лиманському напрямку українські війська відбили 3 атаки ворога біля населеного пункту Терни в Донецькій області, де окупанти намагалися прорвати оборону українських військ. Активна оборона і вчасна реакція українських захисників дозволили відштовхнути ворожі атаки.

На Бахмутському напрямку також фіксувалися інтенсивні бойові дії. Українські війська відбили 23 атаки в районах населених пунктів Белогорівка Луганської області, а також Виємка, Раздоловка, Часов Яр, Клещеевка Донецької області, де ворог намагався висунутися з своїх позицій.

На Авдіївському напрямку ворожі атаки також були відкинуті. Українські захисники відбили 6 атак в районах населених пунктів Керамік, Бердичі, Уманське, Нетайлово і Первомайське Донецької області. Це свідчить про високу мобільність і готовність українських військ до відстоювання своїх позицій.

На Новопавлівському напрямку українські сили оборони продовжують тримати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка. Через підтримку ворожої авіації, ворог 16 разів намагався прорвати оборону українських військ. Проте, завдяки наступниму операційному плану та активним діям, українські сили змогли стримати наступ противника.

На Орехівському напрямку ворог один раз напав на позиції українських захисників поблизу Старомайорського в Донецькій області. Це свідчить про активізацію ворожої діяльності в районі.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від своїх намірів вигнати українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. За останні 24 години ворожі сили скоїли 6 неуспішних атак на позиції українських військ. У той же час, українські військові продовжують активні дії, завдаючи ворогу значних втрат у живій силі та техніці, складаючи ряди ворога вздовж всієї лінії зіткнення.

На Волинському і Поліському напрямках оперативна обстановка залишається стабільною без суттєвих змін. Водночас, на Северському і Слобожанському напрямках ворог зберігає свою військову присутність в прикордонних районах, здійснює диверсійну діяльність та зміцнює мінові загородження попереду державного кордону.

Силами оборони були нанесені удари по 1 району скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, 1 зенітно-ракетному комплексу, 1 артилерійській системі та 1 станції розведення електромагнітних перешкод противника. Ракетні війська також нанесли удар по 9 районах скупчення особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника. Це свідчить про високу ефективність українських військ та їх готовність використовувати різноманітні види військових технологій. Такий настрій та деталізований аналіз ситуації може завантажити публікацію та надати більше інформації для читачів.

Джерело: 24tv.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *